Bel +31 (0)418 641605
B.g.g. +31 (0)6 555 15 560

Muur van zandzakken tegen waterkering zodat auto's veilig kunnen rijden
  • Snel geleverd
  • Grote voorraad
  • Deskundig advies

R. van Heusden BV
Zandweg 1
4181 PL Waardenburg
The Netherlands

T +31 (0)418 - 64 16 05
T +31 (0)6 555 15 560
info@zandzakken.nl

Zandslurven en grindslurven

Zandslurven en grindslurven worden veelal gebruikt door akker-, tuinbouwers, veehouders en in de bouw / infra-sector. Een zandslurf of grindslurf is een ideale oplossing als ballastzak voor bijvoorbeeld landbouwfolie of kersennetten. Zoekt u een oplossing om tijdens het afdekken van de kuilbult het kuilkleed op zijn plaats te houden? Ook dan zijn onze hoogwaardige zand- en grindslurven een uitkomst.


Zand- of grindslurf kopen

In ons assortiment hebben wij zand- en grindslurven van Polypropeen (PP) en Polyetheen (PE). De producten zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. De sluiting is genaaid met een polyester garen, wat ervoor zorgt dat alles netjes dicht blijft zitten. De zandslurven en grindslurven hebben tevens een makkelijk handvat, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn.

U kunt de grind- en zandslurven gevuld of leeg bestellen. Doordat wij onze producten zelf vullen, kunnen de zandslurven en grindslurven gevuld worden met een product naar keuze. Uiteraard kan ook het gewicht vooraf bepaald worden. Heeft u speciale wensen, neem dan contact met ons op.

Zandslurven

Grindslurven

Grind- en zandslurven uit voorraad

Wij hebben altijd een voorraad zandslurven gevuld klaarstaan. Zo kunnen wij u snel van dienst zijn en hoeft u niet lang te wachten. Heeft u met spoed zandslurven nodig? Ook dan kunt u bij ons terecht. Spoedtransport op dezelfde werkdag is geen probleem! 

Heeft u vragen of wilt u direct bestellen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel 0418 - 64 16 05.