Bel +31 (0)418 641605
B.g.g. +31 (0)6 555 15 560

Muur van zandzakken tegen waterkering zodat auto's veilig kunnen rijden
  • Snel geleverd
  • Grote voorraad
  • Deskundig advies

R. van Heusden BV
Zandweg 1
4181 PL Waardenburg
The Netherlands

T +31 (0)418 - 64 16 05
T +31 (0)6 555 15 560
info@zandzakken.nl

Lege zandzakken kopen

Hieronder vindt u het assortiment lege zandzakken. Ons assortiment zandzakken bestaat uit diverse materialen, afmetingen en afwerkingen. Zo vindt u altijd het benodigde materiaal voor de gewenste toepassing.


We leveren onze lege zandzakken zowel aan particulieren als bedrijven. Let wel op, de minimale afname is 10 stuks.

Bekijk ook assortiment gevulde zandzakken >>

Zandzak pp - zwart (diverse maten)

Zandzak pp - wit 30 x 60 cm

Zandzak pp - wit 40 x 60 cm

Jute zandzak 30 x 60 cm

Jute zandzak 35 x 85 cm

Jute zandzak 40 x 60 cm

Jute zandzak 49 x 69 cm

Lege grindslurf

Lege zandslurf

Polyacryl zandzak

Lege big bags

Zandzakken van sterk materiaal

Afhankelijk van uw doel, kunt u kiezen uit verschillende materialen zandzakken. In ons assortiment hebben wij biologisch afbreekbare zandzakken van jute. Deze zandzakken hebben een korte levensduur maar zijn bijzonder milieuvriendelijk.


Daarnaast hebben wij een breed aanbod van PolyPropyleen zandzakken (PP). In het bovenstaande overzicht kunt u dit type zandzak herkennen als "zandzak pp” (diverse kleuren mogelijk). De levensduur van deze zandzakken is afhankelijk van de uv-stabiliteit en de doekdikte.


Bestel direct zandzakken in de webshop.


Zandzakken van Polyacryl behoren tevens tot het assortiment. De Polyacryl zandzak is robuust en kent een lange levensduur. Hierdoor is dit type zandzak uitermate geschikt voor het ruwere werk.

Om het assortiment compleet te maken bieden wij ook Polyester / PVC zandzakken aan. Dit type is stootvast en kent een zeer lange levensduur.


Alle zakken die worden aangeboden kunnen op maat geleverd worden (mits de aantallen voor het productieproces acceptabel zijn). Zandzakken die zonder bindkoord zijn weergegeven kunnen geleverd worden met losse bindkoorden of zakkenbinders.


Heeft u vragen over de diverse materialen zandzakken en mogelijke toepassingen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.